ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ




Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2011 Αριθμ. Πρωτ.: 1323


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχουν προκηρύξει Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε. για την ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση λένε καμία ανοχή στη μνημονιακή συγκυβέρνηση και συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στις απολύσεις, στη λιτότητα, στην κατακρεούργηση μισθών και συντάξεων και στα χαράτσια. Αντιτίθενται στη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Η πολιτική του μνημονίου που εφαρμόζεται εδώ και δύο χρόνια εξοντώνει καθημερινά τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, διαλύει τον κοινωνικό ιστό της χώρας και οδηγεί στην καταστροφή. Η δήθεν συνταγή για την έξοδο από την κρίση καθιστά την Ελλάδα και τους Έλληνες υποχείριο των ξένων δανειστών.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στις 10.30 το πρωί της ΠΕΜΠΤΗΣ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη) και στη συνέχεια όλοι μαζί θα πορευθούν προς το Πεδίον του Άρεως, όπου στις 11.00 έχει προγραμματισθεί η απεργιακή συγκέντρωση των Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου