ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Λύγισαν τα σίδερα οι εργαζόμενοι των δήμων!

Μπορεί οι δήμαρχοι στη συγκέντρωσή τους το πρωί της Τετάρτης να ήταν ήρεμοι αφού μάλιστα είχαν αποφασίσει η διαμαρτυρία τους να είναι σιωπηρή, οι εργαζόμενοι όμως στους δήμους είχαν αντίθετη άποψη.

Έτσι ενώ η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ βρισκόταν μέσα στο κτίριο της Βουλής και τα μέλη της συνομιλούσαν με τον πρόεδρο Ευαγγ. Μεϊμαράκη, οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ – ΟΤΑ με μιαν αιφνιδιαστική κίνηση έσπασαν τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο της Βουλής μπροστά από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου και έφτασαν στο προαύλιο του Κοινοβουλίου. Οι αστυνομικοί πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο κι όταν πλέον 3 διμοιρίες ΜΑΤ έφτασαν μπροστά τους το... κακό είχε γίνει.

Για πρώτη φορά από τότε που άρχισαν οι διαμαρτυρίες των πολιτών για τις μεθοδεύσεις των κυβερνήσεων εις βάρος του λαού, εργαζόμενοι κατάφεραν να φτάσουν τόσο κοντά στις εισόδους της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr αναμένεται να ζητηθούν εξηγήσεις από τους υπεύθυνους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και των ΜΑΤ που ήταν επιφορτισμένοι με την ασφάλεια του χώρου. Όμως οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ – ΟΤΑ είχαν κάνει το... θαύμα τους. κι αν οι ίδιοι δεν είχαν σταματήσει στο συγκεκριμένο σημείο σίγουρα θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι την εσωτερική είσοδο της Βουλής!
Τραγική ειρωνεία; Την ίδια ώρα της «εισβολής», μέσα στο κτίριο της Βουλής οι καλοπληρωμένοι εργαζόμενοί της έκαναν τη δική τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας μόλις ακούστηκε ότι θα τους μειωθούν οι μισθοί κατά 25%. Ανωμαλία δηλαδή μέσα κι έξω από το Κοινοβούλιο!

http://notioanatolika.gr/index.php/thema/218-lygisan-ta-sidera-oi-ergazomenoi-ton-dimon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου