ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Απεργία κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Απεργία κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ  Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την Παρασκευή 26 Απριλίου, για τους συμβασιούχους και στάση εργασίας από τις 11:30 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου για το υπόλοιπο προσωπικό, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ επανέρχεται στις κινητοποιήσεις «μετά την πρωτοφανή αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική και πραξικοπηματική απόφαση της τρικομματικής συγκυβέρνησης  να προωθήσει νομοθετική ρύθμιση που καταργεί τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης για την παραμονή των Συμβασιούχων στις εργασίες τους».
Το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στους ΟΤΑ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του «την πραξικοπηματική απόφαση της συγκυβέρνησης που είναι ενταγμένη στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της για χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».
Τέλος, επισημαίνει πως «η μαζική, ενωτική και αγωνιστική συμμετοχή ΟΛΩΝ μας είναι η μόνη απάντηση στις επιδιώξεις της συγκυβέρνησης και της τρόικας, να οδηγήσει χιλιάδες εργαζόμενους στην απόλυση και την ανεργία καθώς και στην διάλυση βασικών υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου