ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ! 2.656 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ!





ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με περισσότερα από 65 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς, από το στέρημα του λαού μας, εκτελέστηκε εν ψυχρώ σήμερα, λίγο μετά τις 11 το βράδυ.

ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ το εθνικό μας ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, μαζί με τις ακριτικές περιοχές της χώρας, πνίγηκε στη σιωπή, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, χωρίς να συντρέχουν έκτακτοι εθνικοί λόγοι (όπου χρειάζεται συγκατάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας!), χωρίς καν τη συγκατάθεση των κυβερνητικών εταίρων ή της Βουλής!


ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ και επικοινωνιακού αντιπερισπασμού της κυβέρνησης, αμέσως μετά το φιάκσο του ξεπουλήματος στους Ρώσους, η δολοφονία της ΕΡΤ, κάτι που δεν είχε συμβεί ούτε στη χούντα(!), αφήνοντας συχνότητες, τεχνική κατάρτιση, υποδομές και μοναδικό αρχείο της νεότερης ιστορίας μας, στην "εξυγίανση" των χρεών των ιδιωτικών καναλιών, όπως και το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας των εθνικών και διεθνών αθλητικών και άλλων διοργανώσεων στο εκδοτικό λόμπυ.

Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΟΙΞΕ και το ξεπούλημά του, στους ιδιώτες, θα συνεχιστεί αν τους αφήσουμε!

Από νωρίς, χιλιάδες πολίτες, νέοι, άνεργοι, σωματεία, συλλογικότητες και πολιτικές οργανώσεις, συγκενρώνονται μπροστά στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή, προς συμπαράσταση.

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα βρήκαν, όπως είναι φυσικό, άμεση κάλυψη στα διεθνή μέσα (BBC, Deutsche Welle, New York Times κ.α.) και έρχεται σε μια νύχτα, που η Κωνσταντινούπολη (και όλη η Τουρκία) συνεχίζει να "καίγεται", στη συνεχιζόμενη 12ήμερη εξέγερση, που "άρπαξε" μόλις για ένα πάρκο...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου