ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΤΙΣ 14/4

Μετά την επίσημη σημερινή ανακοίνωση (3:39 μ.μ.) του Πανελλήνιου Συντονιστικού Συμβασιούχων για κήρυξη πανελλαδικής 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, μέλος του οποίο είναι το Σωματείο Συμβασιούχων Δήμου Μαρκοπούλου,
το Σωματείο μας δηλώνει τη συμμετοχή του τόσο στην απεργία που κήρυξε η ΠΟΕ ΟΤΑ και ΠΟΠ ΟΤΑ, όσο και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται έξω από τον Άρειο Πάγο, στις 8 το πρωί της ίδιας μέρας.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν συμπαραστεκόμενοι όλοι οι εργαζόμενοι (μόνιμοι ή αορίστου χρόνου) της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με κήρυξη πανελλαδικής 4ωρης στάσης εργασίας (7:30 – 11:30), την ίδια μέρα.

Το πανελλαδικό αγωνιστικό ραντεβού των συμβασιούχων πραγματοποιείται την ημέρα και ώρα αυτή, αφού την ίδια ώρα θα είναι σε εξέλιξη οι εργασίες της διάσκεψης της πλήρους Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η απόφαση της οποίας αφορά το εργασιακό μέλλον του συνόλου των συμβασιούχων της χώρας, ανεξάρτητα από τον προσχηματικό χαρακτηρισμό τους (έργου, ορισμένου χρόνου, stage κ.α.). 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ
 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ
ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΝΤ - ΕΕ - ΕΚΤ

Για τη μεταφορά των εργαζόμενων του Δήμου Μαρκοπούλου στον Άρειο Πάγο θα διατεθούν λεωφορεία, που θα αναχωρήσουν από το Δημαρχείο Μαρκοπούλου, στις 7.00 το πρωί της Πέμπτης 14 Απριλίου. 

Παρά τους λίγους μήνες ύπαρξής του, το Σωματείο Συμβασιούχων του Δήμου Μαρκοπούλου έχει να επιδείξει σταθερή και δυναμική παρουσία στους δίκαιους συλλογικούς αγώνες των Συμβασιούχων της χώρας. Την Τετάρτη 6/4 έσπευσε δίπλα στους δοκιμαζόμενους συναδέλφους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων, στη συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά και στην προσωρινή κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου επί της Λιοσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου