ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Απόφαση-σταθμό για το μέλλλον των συμβασιούχων του δημοσίου έλαβε σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 η ολομέλεια του Αρείου Πάγου, με τη δικαίωση συναδέλφων καθαριστριών του ΟΠΑΠ, οι οποίες ανέλαβαν ηρωικά το φορτίο ενός πολύχρονου δικαστικού αγώνα, που είχε φτάσει μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.


Από το πρωί το Σωματείο Συμβασιούχων του Δήμου Μαρκοπούλου, με την υποστήριξη και παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη, ένωσε την αγωνία και τη χαρά του με εκατοντάδες άλλους συναδέλφους, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε έξω από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, αναμένοντας την ιστορική απόφαση.


Η ομηρία και η εργασιακή ανασφάλεια χρόνων, έδωσε τη θέση της στην ελπίδα δικαίωσης εργασιακών δικαιωμάτων χιλιάδων συμβασιούχων. Τα οργισμένα συνθήματα ενάντια στην κυβέρνηση και το μνημόνιο, "πνίγηκαν" τελικά στη μέθη της μεταστροφής της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που επιτέλους ανέλαβε την ιστορική της ευθύνη.


Ο "γύρος του θριάμβου" ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, για να καταλήξει λίγο αργότερα στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, όπου έγινε ενημέρωση στους εργαζόμενους, τόσο από τη Διοίκηση του Δήμου, όσο και από τον πρόεδρο του Σωματείου Συμβασιούχων Χρήστο Χουχουλή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου