ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

3ΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 16-17/5 - ΑΠΕΡΓΙΑ 18 ΜΑΪΟΥ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


από το www.poeota.gr


ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 
ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ – ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ 16 και 17 ΜΑΪΟΥ 2011
24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ 2011


Συνάδελφοι,


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας στη σημερινή της έκτακτη συνεδρίαση και μετά τον ορισμό της ημερομηνίας ψήφισης του σχεδίου Νόμου στην Ολομέλεια της Βουλής, αποφάσισε την προκήρυξη ΤΡΙΩΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τις πρώτες ώρες της βάρδιας (7.00-10.00) και τις τελευταίες (1.00-4.00) των εργαζομένων στους Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, τη ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ 16 και 17 ΜΑΪΟΥ 2011. Επιμένουμε στην απόσυρση της διάταξης που θέλει να μετατρέψει τους Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς σε PARKING παιδιών, προωθώντας την κατάργηση του Δημόσιου και Παιδαγωγικού Χαρακτήρα τους.


Την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ 2011 προκηρύχθηκε 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για ΟΛΟ το προσωπικό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αντιδρούμε στη γενικότερη προσπάθεια ανατροπής του ωραρίου στο Δημόσιο και τους Ο.Τ.Α. Στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα). Θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών και στη Βουλή.


Συνάδελφοι,
Η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μπορεί και θα έχει θετικό αποτέλεσμα δίνοντας λύση στα αιτήματα εφόσον αυτές  τις τελευταίες ημέρες και πριν την ψήφιση του Νόμου δυναμωθεί και μαζικοποιηθεί η αγωνιστική παρέμβασή μας, ώστε να κάμψουμε τη νέα αντεργατική απόφαση της κυβέρνησης  για ακόμα μεγαλύτερη  αφαίρεση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. 


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.O.Ε. – O.Τ.Α.


O Πρόεδρος                                O Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος            Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου