ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011


ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε.
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 – 11.00 το πρωί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΑΘΗΝΑ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Αθήνα, 1 Ioυνίου 2011 Αριθμ. Πρωτ.: 592
Προς:
Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Συνάδελφοι,

Τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ανακοινώθηκαν και προωθεί η κυβέρνηση με την ταυτόχρονη παράταση του μνημονίου μέχρι το 2015 μας οδηγούν, το σύνολο των εργαζομένων και την κοινωνία, στην φτώχεια και την εξαθλίωση, την οικονομία και την χώρα σε νέα αδιέξοδα.
Οδηγούμαστε σε νέα μείωση εισοδημάτων, περικοπή ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, νέα φορολογική επιδρομή και το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.
Η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και η δημιουργία ευρύ κοινωνικού μετώπου για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής του μνημονίου είναι επιτακτική μπροστά στην καταιγίδα των νέων αντιλαϊκών μέτρων που η κυβέρνηση, σε συντονισμό με την τρόικα, προωθεί.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε να συμμετέχει στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Αθήνας και στην Πορεία στο Σύνταγμα και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά, για να εκφράσουμε δυναμικά, αγωνιστικά και ενωτικά την αντίθεσή μας στην πολιτική που:
ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Στο συλλαλητήριο της Αθήνας καλούνται να συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α. από τους γύρω Νομούς. Για την μετακίνησή τους θα υπάρχουν λεωφορεία από τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Καρόλου 24-Αθήνα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.O.Ε. – O.Τ.Α.

O Πρόεδρος                    O Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου