ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

1 ΧΡΟΝΟΣ BLOG ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ: 12.234 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ


Σε ένα μόλις χρόνο καταφέραμε, χάρη σε όλους εσάς, να ξεπεράσουμε τις 12.000 επισκέψεις στο ιστολόγιο (blog) του Σωματείου μας. Σας οφείλουμε 12.234 ευχαριστώ για τις επισκέψεις αυτές, αλλά και για την στήριξή σας, όλο αυτό το διάστημα!

Από τότε, τί άλλαξε και τί έμεινε ίδιο; Ας θυμηθούμε την πρώτη ανάρτηση του ιστο-ημερολογίου μας στις 21 Φεβρουαρίου 2011, ένα κάλεσμα του Προέδρου του Σωματείου μας Χρήστου Χουχουλή, για συμπαράσταση στην κατάληψη του Δημαρχείου! Σύμπτωση; Κατάληψη τότε, κατάληψη και σήμερα...

Τότε γράψαμε:


Σ.Σ
Δ.Μ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21/02/2011Σωματείο Συμβασιούχων Δήμου Μαρκοπούλου

Οι μέρες που ζούμε πιά είναι ίσως οι πιο κρίσιμες. Η αφαίρεση όλων των εργασιακών κατακτήσεων, το φορολογικό χαράτσι που έρχεται για όλα τα λαϊκά στρώματα, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας και ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα ακολουθήσει, ώστε να αντιμετωπιστούν οι δεσμεύσεις που δημιουργεί το Μνημόνιο, εξάντλησαν πλέον και τα τελευταία αποθέματα υπομονής ακόμα και των πιο συντηρητικών ανθρώπων της Ελληνικής κοινωνίας. Εμείς οι συμβασιούχοι του Δήμου Μαρκοπούλου που βλέπουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα να χάνονται, που βλέπουμε τον κίνδυνο της ανεργίας να απειλεί την ίδια μας την ζωή και την ζωή των οικογενειών μας, δεν μπορούμε να είμαστε απαθείς όταν όλη η κοινωνία ξεσηκώνεται, όταν όλα τα εργατικά συνδικάτα επαναστατούν. Η φωνή μας θα φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.....! Οι συμβασιούχοι δουλεύουμε σκληρά και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλος για την ανατροπή αυτού του καταστροφικού σκηνικού που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση . 
Καλούμε όλους την Τρίτη να μας συμπαρασταθούν στην κατάληψη του Δημαρχείου από τις 10:00 έως τις 13:00
Επίσης θα είμαστε πρώτοι στην γενική απεργία της τετάρτης και καλούμε όλους τους εργαζόμενους συμβασιούχους και μόνιμους του Δήμου μας να συμμετέχουν στην γενική απεργία!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ
Πρόεδρος του Σωματείου συμβασιούχων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου