ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

"Για να να μπορεί να κοιτάζει στα μάτια, με καθαρό βλέμμα, τους συναδέλφους εργαζόμενους", αποφάσισε να παραιτηθεί από τη "Δημοκρατική Συμμαχία", ο πρόεδρος του Σωματείου μας Χρήστος Χουχουλής, μετά τη θετική ψήφο της προέδρου του κόμματος Ντόρας Μπακογιάννη, στο νέο Μνημόνιο.

Σας παραθέτουμε αυτούσια, την επιστολή παραίτησης: 

"ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ»

Στα προχθεσινά αποκαΐδια της πρωτεύουσας και πολύ περισσότερο στις στάχτες του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος, που φυλλοροεί, ξεπουλώντας κάθε ελπίδα για το παρόν και μέλλον των παιδιών και συμπολιτών μας στους «δανειστές», νιώθω προδομένος ως Έλληνας και ως ενεργό πολιτικό και συνδικαλιστικό στέλεχος.
Μετά τη θετική ψήφο της προέδρου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρας Μπακογιάννη στο «Μνημονίο 2», ως κακή, αλλά αναγκαία επιλογή, νιώθω πλέον ξένος απέναντι στην παράταξη, που με τίμησε εδώ και ένα χρόνο. Ως πρόεδρος του Σωματείου Συμβασιούχων του Δήμου Μαρκοπούλου, είχα και έχω ως πρώτη μου προτεραιότητα, τους συναδέλφους εργαζόμενους, τους οποίους θέλω να μπορώ να κοιτάζω στα μάτια με καθαρό βλέμμα.
Η ψήφιση του χθεσινού νομοσχεδίου, ουσιαστικά βάζει «ταφόπλακα», σε βασικά εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα, γεγονός που από μόνο του, μου έδειξε το μονόδρομο της παραίτησής μου, από τις θέσεις που κατέχω στο κίνημα: υπεύθυνος συνδικαλιστικού και απασχόλησης Ανατολικής Αττικής.
Οφείλω να ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση του, όλο αυτό το διάστημα, τον υποψήφιο βουλευτή Αττικής με τη ΔΗ.ΣΥ. κ. Χρήστο Δρίτσα, σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για τον αγώνα μας, στην πορεία της εξέλιξης των Συμβασιούχων του Δήμου Μαρκοπούλου". 

Χρήστος Χουχουλής
Πρόεδρος Συμβασιούχων Δήμου Μαρκοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου