ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ-ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ


Με ενθουσιασμό του κόσμου στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη,
γίνονται δεκτά τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα,
με τον Καρνάβαλο του Μνημονίου "επ' ώμου". 

Ηχηρό μήνυμα ελπίδας για το λαϊκό και αυτοδιαχειριστικό κίνημα, έδωσε η εκδήλωση περιφοράς και καψίματος του Καρνάβαλου-Μνημονίου, που διοργάνωσε η "Επιτροπή Αγώνα σε Μαρκόπουλο-Πόρτο Ράφτη", την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012.

Η εκδήλωση ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής από τον σταθμό των ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο, και περιφορά του Καρνάβλου των πρωταγωνιστών της Κρίσης, με αυτοκινητοπομπή στους δρόμους της πόλης, για να κορυφωθεί το μεσημέρι, στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη.

Εκεί, δεκάδες κόσμου,νέοι, παιδιά και ¨παλαίμαχοι της ζωής", κάτοικοι της περιοχής, αλλά και επισκέπτες από όλη την Αττική, απόλαυσαν τα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει μέλη της Επιτροπής Αγώνα και υπό το γιορτινό κλίμα αποκριάτικης και παραδοσιακής μουσικής, χόρεψαν, γνωρίστηκαν, συζήτησαν, σε μια δίχως προήγουμενο - λαϊκή γιορτή, που οργανώθηκε εξ'ολοκλήρου από το υστέρημα απλών ανθρώπων.

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε ο κόσμος στο λιμάνι, μέλη της Επιτροπής Αγώνα με τον Καρνάβαλο των πρωταγωνιστών της Κρίσης επ'ώμου, για καεί λίγο μετά υπό τις επευφημίες όλων των παρευρισκομένων και τη κοινή διαπίστωση-μήνυμα ελπίδας της εκδήλωσης, "ότι μπορούμε και μόνοι μας να διαχειριστούμε τη ζωή μας".

Από το πρωτοφανές για την περιοχή δρώμενο-τραπέζι αλληλεγγύης, δεν θα μπορούσε να λείψει αντιπροσωπεία του Σωματείου Συμβασιούχων του Δήμου Μαρκοπούλου, που έδωσε συμβολικά το αγωνιστικό παρόν συμπαράστασης.

Η θερμή παρουσία του κόσμου συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου