ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

ΑΜΕΣΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11 ΣΤΙΣ 5 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ


Συνάδελφοι,-ισσες

Ο Συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες λαού που διαδήλωσαν με αποφασιστικό και μαχητικό τρόπο ενάντια στο βάρβαρο Μνημόνιο 3 και συνολικά στην πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωσης που προωθεί η άθλια συγκυβέρνηση (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), μαζί με την τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ).

Παρά το όργιο καταστολής και τρομοκρατίας, την εκτεταμένη χρήση χημικών, τη χρήση των υδραντλιών σε βάρος των διαδηλωτών, τις προσαγωγές, τις αναίτιες συλλήψεις καθώς και τις επιθέσεις, τους ξυλοδαρμούς των δυνάμεων καταστολής σε βάρος των εργαζομένων, ο κόσμος έμεινε και διαδήλωνε ως αργά το βράδυ. Η οριακή ψήφιση των μέτρων επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι η κυβέρνηση βγήκε βαριά τραυματισμένη από τους αποφασιαστικούς αγώνες των εργαζομένων, που τώρα πρέπει να κλιμακωθούν, γιατί είναι μόνη λύση για τη νικηφόρα πορεία του λαού.

Πρέπει να τους ανατρέψουμε! Μπορεί τα μέτρα να πέρασαν με ισχνή πλειοψηφία στη βουλή, όμως ο αγώνας συνεχίζεται για να μην εφαρμοστούν, για να ανατραπεί η κυβέρνηση και συνολικά η πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ - ΔΝΤ!Ο δρόμος για την ανατροπή τους δεν θα είναι εύκολος, ούτε σύντομος. Η μάχη θα είναι παρατεταμένη, πολύμορφη, κλιμακούμενη και αποφασιστική. Δεν θα διστάσουν να καταφύγουν στην ένταση της κρατικής βίας και τρομοκρατίας όλων των μορφών. Γιατί η άθλια πολιτική τους συμβαδίζει με την τρομοκρατία, την ανελευθερία και το φασισμό. Παράλληλα τα τηλεοπτικά παπαγαλάκια του ΜΕΓΚΑ και των άλλων καθεστωτικών μέσων μαζικής εξαπάτησης θα τρομοκρατούν και θα παραπλανούν τον λαό. ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ κάθε είδους σχέδια για αντιδημοκρατική στροφή στη χώρα. Όχι σε κάθε αντιδημοκρατικό μέτρο κατά των εργατικών λαϊκών ελευθεριών και της δημοκρατικής ενημέρωσης. Έξω η αστυνομία και ο στρατός από τις διαδηλώσεις.

Συνάδελφοι,-ισσες
Τώρα είναι η ώρα για την μεγαλύτερη δυνατή εργατική αγωνιστική ταξική ενότητα, την συνειδητή και οργανωμένη πάλη εργαζομένων και λαού που θα ακυρώσει κάθε αντιδημοκρατικό αντιδραστικό σχέδιο, που θα υπερβεί την γραφειοκρατία της συνδικαλιστικής πλειοψηφίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που χωρίς σχέδιο κλιμάκωσης και διάθεση ανατροπής, εκτονώνουν τους αγώνες. Τώρα είναι η ώρα για να περάσουν αγώνες στα χέρια των εργαζομένων!Τώρα είναι η ώρα για ένα μαζικό αγωνιστικό εργατικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής.

Μπορούμε να νικήσουμε: Με τον κοινό και συντονισμένο αγώνα ΟΛΩΝ –των εργαζομένων, των ανέργων, των πρωτοβάθμιων σωματείων, του Συντονισμού των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, των κλαδικών συντονισμών, Ομοσπονδιών και όλων των συνδικαλιστικών φορέων και κινήσεων που επιδιώκουν την ανατροπή των μνημονίων και της επίθεσης, υπερβαίνοντας τη γραφειοκρατία και τους σχεδιασμούς της, μπορούμε και πρέπει να προχωρήσουμε αγωνιστικά-απεργιακά μέχρι την νίκη!

Να ανατρέψουμε τον μνημονιακό εφιάλτη, τη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης – ΕΕ- ΔΝΤ κεφαλαίου που ρημάζουν τη χώρα και τον λαό.
Ανατροπή της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ από το εργατικό και λαϊκό κίνημα.

http://syntonismos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου