ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη: KΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ με τις δυνάμεις του μνημονίου και τους συμμάχους τους


Κάποιοι μιλάνε για 150.000, κάποιοι άλλοι για πολύ περισσότερους που κινητοποιήθηκαν και κατέκλεισαν το κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη, στις 7 Νοεμβρη 2012.
Η παλλαϊκή κινητοποίηση στις 6-7/11, με τη 48ώρη πανεργατική απεργία, είναι το σημείο που έδειξε ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός έχουν τη δύναμη να τους ανατρέψουν, να καταργήσουν μνημόνια, να οδηγήσουν σε κατάρρευση την τρικομματική συμμορία του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Η παλλαϊκή κινητοποίηση έδωσε μυνήματα στους "άδειους καναπέδες" ότι όταν ο λαός θέλει, ΜΠΟΡΕΙ. Εκατοντάδες χιλιάδες λαού διαδήλωσαν σε όλη την Ελλάδα ενάντια στην λαίλαπα του μνημονίου, στην εξαθλίωση, στην υποτέλεια.

Η "Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π. Ράφτη" μαζί με τα σωματεία, εργαζόμενους, άνεργους και νεολαία αντέξαμε στην επίθεση των ΜΑΤ και περιφρουρήσαμε το δικαίωμα μας να διαδηλώνουμε και να διεκδικούμε καλύτερους όρους για τις ζωές μας. Τους "χορέψαμε" στην βροχή και για απάντηση,  μας έβρεξαν (!) με μάνικες εκτόξευσης νερού υπό πίεση.
Όταν εμείς στις θέσεις του αγώνα και των αγωνιστικών διεκδικήσεων φωνάζαμε " ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΄73", αυτοί εκεί μέσα προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι θα μας σώσουν εξαθλιώνοντας μας, ψηφίζοντας τα μέτρα ή/και δηλώνοντας ΠΑΡΟΝΤΕΣ, έτσι για ξεκάρφωμα. Κύριοι, δηλώνετε παρόντες σ΄αυτή την εκτρωματική Βουλή ενώ είσαστε απόντες από το λαό που απαιτούσε να αποσύρετε αυτά τα εγκληματικά και πρωτοφανή, διεθνώς, μέτρα. 

Η ιστορία όμως έδειξε, για άλλη μια φορά, ότι μας φοβούνται. Ούτε η ίδια η συγκυβέρνηση των άθλιων δοσιλόγων δε τόλμησε να ψηφίσει, σύσσωμη, τα μέτρα. Η ΔΗΜ.ΑΡ. ψήφισε τα μέτρα με «παρών» καλύπτοντας τη πολιτική ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφαλαίου και περιμένει να δώσει τα διαπιστευτήριά της τη Κυριακή, ενώ η Χ.Α. σαν γνήσιο παρένθετο τέκνο της Δεξιάς και εκπρόσωπος των πιο μαύρων συμφερόντων, δεν ψήφισε τα μέτρα γιατί: «ενώ είχαν και θετικά σημεία, κατατέθηκαν σε ένα άρθρο»!

Το ... παλεύουν αλλά είναι καταδικασμένοι να γκρεμιστούν, η τροϊκανή κυβέρνηση ακροβατεί με οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία ενώ γνωρίζει την πλήρη κοινωνική απαξίωση. Αν κάτι έδειξαν οι τελευταίες 2 μέρες, είναι πως ο λαός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και αν προχωρήσει σε κλιμάκωση του αγώνα του, ακόμα πιο δυναμικά, μόνο ένα πράγμα θα έχει να χάσει, τις αλυσίδες του.

Καλούμε όλο το λαό σε συνέχεια των κινητοποιήσεων και των απεργιών μέχρι να ακυρώσουμε τα μέτρα και να πέσει η κυβέρνηση. Kαμία ανακωχή με τις δυνάμεις του μνημονίου και τους συμμάχους τους.

Συνεχίζουμε τη Κυριακή 11/11, δίνοντας μαζικό παρόν στη συγκέντρωση ενάντια στον προϋπολογισμό της φτώχιας και της εξαθλίωσης, συνεχίζουμε με νέες απεργίες και τον 3ημερο εορτασμό της εξέγερσης Πολυτεχνείου.

                                ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου