ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Όλοι οι Έλληνες στους δρόμους – απεργιακές κινητοποιήσεις
Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι «Αγανακτισμένοι», προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που γονατίζουν τον Έλληνα πολίτη.

Όπως αναφέρει σχετικό κείμενο του real democracy.gr «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα! Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου ψηφίζεται άλλος ένας ''νόμος'' χαράτσι. Τι θα κάνουμε λοιπόν; Θα τους παρακολουθούμε απλά; Η θα βγούμε έξω να διαμαρτυρηθούμε να φωνάξουμε; Η απάντηση βρίσκεται μέσα σας! Εμείς σας περιμένουμε! Έχουμε ακόμα όνειρα και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο! Σεβασθείτε επιτέλους τα όνειρα σας! Και αν όχι τα δικά σας τότε του διπλανού σας!»
Οι εργαζόμενοι στους Δήμους


Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρώντας στα μέτρα της κυβέρνησης, την Τρίτη 27/9, προγραμματίζουν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, καλούνται να πάρουν μέρος εργαζόμενοι με δίκυκλα, αλλά και απορριμματοφόρα και άλλα δημοτικά οχήματα. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην  Πλατεία Καραϊσκάκη.


Την Τετάρτη 28/9, θα γίνει κατάληψη όλων των δημαρχείων από τις 11:00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου, ενώ οι Σύλλογοι μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ καλούνται να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό κεντρικών οδών από τις 12:00 μ.μ. μέχρι τις 12:30 μ.μ., προχωρώντας σε κάψιμο των ειδοποιητηρίων του υπουργείου Οικονομικών.Την Πέμπτη 29/9, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε συμμετοχή στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στο Θέατρο Ορφέας (πρώην Χατζηχρήστου) στις 15:00, για το συντονισμό της αγωνιστικής δράσης του συνόλου των δημοσίων υπαλλήλων, και στη συνέχεια στις 18:00, στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και την πορεία προς τη Βουλή που θα ακολουθήσει.Την Παρασκευή 30/9, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε την προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ». Την ίδια μέρα, στις 11:00, θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στη πλατεία Κλαυθμώνος.Το Σαββατοκύριακο η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε αποχή από κάθε υπερωριακή εργασία και τη Δευτέρα σε κατάληψη όλων των δημοτικών γκαράζ, αλλά και των Χ.Υ.Τ.Α, με χρονικό ορίζοντα την 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 5 Οκτωβρίου.Παράλληλα, στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως σε περίπτωση που η κυβέρνηση ζητήσει από τους δήμους στοιχεία ή πίνακες με ονόματα για την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας, «αυτόματα καταλαμβάνεται το Γραφείο Προσωπικού και δεν χορηγείται καμία τέτοια βεβαίωση» .

από το: ΜesogiaΝews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου