ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 18-19-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων του Δήμου Μαρκοπούλου, παρουσία των Σωματείων Συμβασιούχων & Μονίμων του Δήμου και εκπροσώπων αλληλέγγυων Συναδέλφων από τους όμορους Δήμους Σαρωνικού (Καλυβίων) και Σπάτων-Αρτέμιδος, όπως και από την ΠΟΕ-ΟΤΑ, αποφασίστηκε απεργία όλων των υπηρεσιών του Δήμου Μαρκοπούλου, στις 18-19-20 Οκτωβρίου 2011.


Το σχέδιο τους για Κράτος Επιχειρηματιών μπήκε σε εφαρμογή εν μια νυκτί, χρυσοπληρώνοντας ιδιώτες για την αποκομιδή των σκουπιδιών, αφαιρώντας τα εργασιακά δικαιώματα χιλιάδων Συναδέλφων στις υπηρεσίες καθαριότητας και στήνοντας δίκες-μαϊμού εναντίον τους, το Σαββατοκύριακο!!


Αυτή είναι μόνο η αρχή: ακολουθούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, οι κοινωνικές υπηρεσίες και όλες οι υπηρεσίες, το δημόσιο χαρακτήρα των οποίων, υποτίθεται ότι προστατεύει το ίδιο το Σύνταγμα! 


Υπερασπιζόμαστε το κοινό μας μέλλον και δικαιώματα, το δίκαιο αγώνα όλων των εργαζόμενων, ανέργων, μαθητών, αυτοαπασχολούμενων, μικροεπιχειρηματιών και εμπόρων, ΕΝΑΝΤΙΑ στην ανελέητη συνολική επίθεση που δέχονται από την κυβέρνηση, την τρόικα, το ΔΝΤ και τα τραπεζικά και διεθνή συμφέροντα.


Το πολυνομοσχέδιο που επιχειρείται να "περάσει" από τη Βουλή την Πέμπτη, αποτελεί ταφόπλακα της ίδιας μας της ύπαρξης πλέον, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων στην Ελλάδα γενικότερα, αφού ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ.


ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ!!


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 18-19-20 ΟΚΤΩΒΡΗ!


ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
ΤΕΤΑΡΤΗΣ & ΠΕΜΠΤΗΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου