ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΙΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ!

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣΜε τη συμβολή του Στρατού θα συνεχιστεί η επιχείρηση «καθαρή Αθήνα», καθώς διαπιστώθηκε ότι μόνοι τους οι ιδιώτες δεν  μπορούν να τη φέρουν σε πέρας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η κυβερνητική απόφαση που επιχειρεί να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας προς πάσακατεύθυνση θα υλοποιηθεί άμεσα, καθώς η έξοδος των πρώτων στρατιωτικών οχημάτων και στρατιωτών, προκειμένου να συμβάλουν στην αποκομιδή των απορριμμάτων, θα γίνει σήμερα.
Επιπλέον, οδηγοί του Στρατού θα κληθούν εντός της ημέρας, μαζί με στρατιώτες, να χρησιμοποιήσουν όσα δημοτικά απορρριμματοφόρα δεν είναι μπλοκαρισμένα από τους εργαζομένους και άρα είναι διαθέσιμα.
Η απόφαση ελήφθη ύστερα από σχετική πρόταση του Δήμου Αθηναίων αλλά του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρη Κουκουλόπουλου, ο οποίος είχε επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ζητώντας τη βοήθεια του Στρατού. Κι αυτό, γιατί μετά την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ να σταματήσει την αποκομιδή και σε ευαίσθητους χώρους (λαϊκές, νοσοκομεία, σχολεία), μόνο με τους ιδιώτες ο όγκος των σκουπιδιών υπολογίζεται ότι θα αυξανόταν τις επόμενες ημέρες αντί να μειωνόταν.
Σύμφωνα με ις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  ο σχεδιασμός της εμπλοκής του στρατού βρίσκεται σε εξέλιξη κι έτσι ακόμη κανείς δεν γνωρίζει πόσα στρατιωτικά οχήματα (υπενθυμίζεται ότι ο Στρατός διαθέτει  μεγάλο αριθμό απορριμματοφόρων) θα ριχθούν στη «μάχη» των σκουπιδιών.
Σπηλιόπουλος στην aftodioikisi.gr
Σε δηλώσεις του στην aftodioikisi.gr, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος τόνισε πως «η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ελήφθη έπειτα από σχετικό αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών. Εκτός από το βασικό στόχο για την υπεράσπιση της πατρίδας, ο στρατός έχει και κοινωνικό ρόλο».
«Στο πλαίσιο αυτού του κοινωνικού ρόλου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους πολίτες της Αθήνας, θα βοηθήσει να ξεπεραστεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα», κατέληξε ο υφυπουργός Άμυνας.
από το: http://aftodioikisi.gr/proto_thema/15089

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου